LillaОтново съм на линия :)


Малко ми е трудно да вляза в час след половинмесечно отсъствие ,за това в момента прикачвам картичката,която направих непосредствено преди заминаването ...


Това ми е и първата квадратна картичка.Много сладък размер:)


Отново в червено...

  Най-накрая и аз успях да се разпиша с една картинка.Това е първата ми рисунка,за това не бъдете твърде критични :)
Картичката не е нищо особено,твърде изчистена вероятно за нечий вкус,а на мен дори ми се струва леко претрупана.Това е и един от проблемите ми,трудно оцелвам златната среда.Повечето неща,които гледам са прекалено шарени за вкуса ми,както и сега малко ми идват в повече трите дървени цветенца :)
Сега за боите...

На 1ви юни ,като едно все още непораснало дете получих подарък! Обожавам подаръците и наистина им се радвам като дете :)
Руски акварели :)От дълго време желани...
Обаче муза за рисуване така и не ми се появи от тогава,за това реших да ги изпробвам поне за картичките.Естествено резултата не е като copic маркерите,но пък се доближава до акварелните моливи...

Цветово също не се получи идеално,даже твърде далеч от представите ми как трябва да бъде...нооо забравила съм да рисувам :)Не съм хващала четка от повече от 5 години,като изключа рисуването на Великденски яйца :)


Това от днес за мен.Живот и здраве след 10 дни ще съм отново тук.
Моренцето ме зове.Юхуу :)))Облачета
Ето и днешната картичка...


Сгреших и залепих накриво правоъгълника и в момента ми избожда очите.За съжаление двойнозалепващото тиксо е много здраво и не успях да коригирам ...


Облачетата са много идейни(готов стикер) и затова си купих нужните материали за да си направя същите и самичка...


Happy birthday


Днес се разписвам с една скромна картичка...Седи малко незавършена,гола...може би й липсва текстовото послание...

Сватбен юбилей

Тази картичка я направих по повод 30 години брак.Иначе казано-перлена сватба.За това използвах перлички за надписването на важното число.
Имах доста затруднения с решението какво точно да поставя на масичката,но нямах никакво време за майстории,затова спретнах една вазичка с три цветенца.Всъщност имах и още няколко идейки и аксесоарчета под ръка,но просто не бяха подходящи за случая.В крайна сметка това се получи като краен резултат...задоволително.

Мини картичка с цветя
Мини картичка,решена в три цвята-синьо-зелен,сив и бял.
Използвах три вида картон,единия от които огледален.Цветчетата изрязах с пънч,залепих по едно кристално цвете и довърших с перла.
Първоначалния замисъл беше без панделките,но като че ли така придоби по-завършен вид.

Back to Home Back to Top Handmade by Isaikova. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.