Отново в червено...

  







Най-накрая и аз успях да се разпиша с една картинка.Това е първата ми рисунка,за това не бъдете твърде критични :)
Картичката не е нищо особено,твърде изчистена вероятно за нечий вкус,а на мен дори ми се струва леко претрупана.Това е и един от проблемите ми,трудно оцелвам златната среда.Повечето неща,които гледам са прекалено шарени за вкуса ми,както и сега малко ми идват в повече трите дървени цветенца :)
Сега за боите...

На 1ви юни ,като едно все още непораснало дете получих подарък! Обожавам подаръците и наистина им се радвам като дете :)
Руски акварели :)От дълго време желани...
Обаче муза за рисуване така и не ми се появи от тогава,за това реших да ги изпробвам поне за картичките.Естествено резултата не е като copic маркерите,но пък се доближава до акварелните моливи...

Цветово също не се получи идеално,даже твърде далеч от представите ми как трябва да бъде...нооо забравила съм да рисувам :)Не съм хващала четка от повече от 5 години,като изключа рисуването на Великденски яйца :)


Това от днес за мен.Живот и здраве след 10 дни ще съм отново тук.
Моренцето ме зове.Юхуу :)))



3 коментара:

Nana каза...
10 август 2009 г. в 3:39

Много е сладка! Както и тази с ябълките. Аз като голям почитател на червеното, оценявам по достойнство избора на цветове, каза тази дето няма един червен картон в папката си. :) Приятно изкарване на почивката и да се върнеш с много нови вдъхновения!

Mila каза...
10 август 2009 г. в 6:34

Много ми харесват картичките, които правиш. И аз също като теб винаги се притеснявам да не претрупам нещата и понякога даже малко постни ми се получават и картичките, и страничките, но ти си намерила баланса!

Ivolina каза...
10 август 2009 г. в 9:10

Много ми харесва картичката ти. Ресунката е нежна и чудесно цветово съчетана. А и цветенцата са си на мястото.
Това със страха от претрупване май е само нашенска, българска болест.
Като чета в западните и руските блогове могат да стигнат и до 50 елемента на картичките си.

Leave a Comment

Back to Home Back to Top Handmade by Isaikova. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.